Технолог по хлебобулочным изделиям. Нон булочка маҳсулотлари технологи
Зарплата | 800 - 1000 у.е. |
800 - 1000 у.е. | |
Занятость | Работа на полную ставку |
Работа на полную ставку | |
Адрес | Ташкентская область, Ташкент, Алмазарский район |
Технолог по хлебобулочным изделиям
Локация Ташкент
Компания Производство готовых продуктов питания и хлебобулочных изделий
Обязанности
Разработка рецептур булочек хлеба багетов булочек для бургеров и хот-догов
Подбор ингредиентов и оптимизация себестоимости
Организация технологического процесса замес расстойка выпечка охлаждение упаковка
Контроль качества продукции и соблюдение санитарных норм
Внедрение технологий увеличения срока хранения и сохранения товарного вида
Требования
Опыт работы технологом хлебобулочных изделий
Знание рецептур с различными видами муки улучшителями ферментами
Понимание работы печей с пароувлажнением
Ответственность аккуратность умение работать в команде
Условия
Официальное трудоустройство
Достойная оплата по результатам собеседования
Современное производство перспективы развития
Контакты 998 98 117 33 44 998 91 133 33 44 998 77 134 77 77
Telegram A1173344
Нон булочка маҳсулотлари технологи
Жойлашув Тошкент шаҳри
Компания
Тайёр озиқ овқат ва нон булочка маҳсулотлари ишлаб чиқариш
Вазифалар
Бургер ва хот дог булочкаси нон багет ва бошқа нон маҳсулотлари рецептларини ишлаб чиқиш
Хом ашё танлаш ва таннархни оптималлаштириш
Технологик жараённи ташкил этиш хамир қорищ кўтариш пишириш совутиш қадоқлаш
Маҳсулот сифатини ва санитария талабларига риоя этилишини назорат қилиш
Маҳсулот сақлаш муддатини ва ташқи кўринишини яхшилаш технологияларини жорий этиш
Талаблар
Нон булочка маҳсулотлари технологи сифатида иш тажрибаси
Турли ун турлари яхшилагичлар ва ферментлар билан ишлашни билиш
Пишириш печлари бўйича тажриба
Жавобгарлик аниқлик жамоада ишлаш қобилияти
Шароитлар
Расмий ишга олиш
Маош келишув асосида
Замонавий ишлаб чиқариш ривожланиш истиқболлари
Алоқа 998 98 117 33 44 998 91 133 33 44 998 77 134 77 77
Telegram A1173344
График работы | Постоянная работа |